A MÁSODIK ALKALOM
2024-BEN

Idén a 2020 – as rendezvényhez képest tovább fogunk lépni ennek a mágikus eseménynek a céljával, és a tervezett létszámmal is.

Már nem csupán az érzelmi test tisztulása és szakrális ÚJ Nővé válni tudásunk, illetve mindezek létrejöttének a megsegítése a cél ( mint a korábbi rendezvényen, ami nem kevés…) , hanem a méhtudatosság erősítése, a szív-tér nyitása is, illetve a szív-és az agy kapcsolatának (népszerűbb nevén: a szívkoherencia) erősítése. Ezáltal pedig a szívből, szeretetből való teremteni tudásunk, amit elsősorban önmagunk, szeretteink és az Anyaföld gyógyulására fordítunk. A nap csúcspontját pedig a rendezvényen résztvevő 808 nő szakrális tánca jelenti majd, aminek a fő célja a sebek, sérelmek erővé, bölcsességgé transzformálása. Ezen céloknak a mentén a következőképpen épül föl a nap programja:

Kapunyitás – 12.00-tólMivel a vendégekkel és önkéntesekkel több, mint 900-an leszünk ( 5 nőtársunk segíti a beléptetésben), és 14 órakor elkezdjük a szertartást, ezért nagyon fontos, hogy időben érkezz!
A későket nem engedjük be. Sem 14 óra után, sem a szünetek vége után.
Köszönjük a megértésed.
Több helyen lehet étkezni, inni. (Alkohol és hús nem lesz a rendezvényen, és kérjük, hogy erre a napra ne is hozz magaddal!)
A rendezvényhez illő minőségi termékekkel lesznek kiállítók is. ( Iparművészeti, kézműves és egyéb szépségek lesznek láthatók és megvehetőek.)
Az a kérésünk, hogy lehetőleg NE sötét ruhában gyere! Bármilyen színű lehet, csak lehetőleg világos, vagy világosabb tónusú. A szoknyát vagy ruhát pedig javasoljuk. Ez nem kérés, csupán javaslat.
Ezt is köszönjük!1.rész: 14:00 – 15:20

 A 808-as hrtz-zel indul
Elkezdjük a teret berezegni, közös hangfürdő.
Köszöntés, bevezetés, közös „tér-emtés”, vagyis a teremtő tér együttes behangolása.
Szertartás, amiben megszólítom az elemeket és az Égi segítőket, illetve kimondom a fő szándékot, ami a rendezvény célja.
Ezután (csendben, belül) mindenki kimondja, hogy mi az ő személyes szándéka. (Lehet ugyanaz, ami elhangzott.)
Ülő meditáció jön, amiben megerősítjük a saját tengelyünket, majd töltjük és tisztítjuk a 3 tantient ( Vagyis 3 energiaközpontot: a teremtő erőinkért felelős energia központot, majd a lelki és szellemi kapcsolódásokért felelős energiaközpontokat is. )
A legvégén pedig elképzeljük az auránkat, mint egy nagy fény-fehér tojást, amit megerősítünk, és amire bekérünk egy fénylő energia hálót, ami kiszűr a térből minden lehetséges negatívat, és csak a pozitívat engedi be.
Ezután a szív koherencia meditáció jön.(  Lehet ülni, állni, feküdni. ) Ez egy rövid meditáció, finom kísérő zenével.
A szív szava szól c. dal – én éneklem, és a vége refrént együtt a közönséggel:
A jelenben lenni, a szemedbe nézni,
és kinyújtózni az Isten tenyerén.

SZÜNET: 15:20 – 16:00

2. rész: 16:00 -17.45

Mindannyian elhelyezkedünk a térben 4 körben, ami valójában négy hatalmas, a teljes teret kitöltő ovális. (Mindenkivel szemben áll valaki.)
Először magunkban, majd párban dolgozunk a szív-és agy kapcsolódáson.
Beaktiváljuk a szív csakrát, és alkalmassá tesszük a transzformációra.
Ezután egy meditációban felhozzuk azokat a sebeket, sérüléseket, egyéni és transzgenerációs traumákat, amiket itt és most képesek vagyunk átalakítani minket szolgáló erővé, bölcsességgé, átadni való tudássá.
Tudatosítsd magadban, hogy a szíved egy olyan varázslatos szerv, ami képes a szabad akaratod és tudatod, szándékod hatalma által átalakítani mindazt, amire megértél, amit megengedsz magadnak. A közös szándék erejével és összekapcsoltságával ezt most többszázszorosára fogjuk hatványozni!
Ezt fogja segíteni a szakrális tánc is.
Egy meditációban elkezdjük a transzformációt, majd beállunk 4 hatalmas 8-as formába, és úgy folytatjuk tovább.
A végén levelező meditáció – ez a regeneráció ideje lesz.
A szív szava szól c. dalt adjuk elő

Szünet 17.45 – 18:30 (Vacsora idő)

 

3.rész: 18:30 – 20:00

Előadás: A szakrális ÚJ NŐ születése és ragyogása – hogyan érdemes és hogyan lehet ÚJ NŐ-ként élni? – előadás, aminek a vége egyfajta fogadalom az önmagunk iránti mély elköteleződésről.
Én vagyok magamnak a legelső, és ezt a lányt, nőt, soha nem hagyom cserben. Mindig méltón és szeretetteljesen képviselem magam.

Új nő kel fel című dalom
Méh tisztítás, méh áldás, méh erő tudatosítása meditáció
Méh áldó dal

A végén a fokozódó refrént együtt énekeljük:
Áldott legyen a méhem, áldott legyen az élet!
Áldott legyen a méhünk, áldott legyen a létünk!

Páros és interaktív gyakorlatok.

Közös imádkozás az Anyaföldért, a családunkért, nő és férfi társainkért, hazánkért, hogy minél több embertársunk ébredjen, és kapja hozzá az erőt, útmutatást. Hogy minél többen és minél jobban tudjunk szeretni.

 

Szünet 20:00 – 20:40

 

4.rész:20:40 – 22:00

Zene és közös éneklés, (mantrázás és hangfürdő), ünneplés és öröm-tánc.
A zenészek: Kovács Sára Dizna (ő volt az első alkalommal is 2020.02.22-én), + Szirtes Edina Mókus.
1. Hallod-e a méhed hangját? - dal
2. Bármi is legyen körülöttem a világban, én a saját tengelyemben, középpontomban vagyok. – mantra közösen énekelve
3. Méh dal
4. Éledjen fel a vérem gyógyító ereje, a vérem legyen az orvosságom - mantra közösen énekelve
Itt jön kb. 25-30 perc bodywork élő zenére.
5. Földanya dal
6. Szeretem magam - mantra közösen énekelve, majd a végén ezt kisugározzuk először azon ismerőseinknek, akikről tudjuk, hogy különösen jól jönne nekik a szeretet, majd a nagy közös térbe – ez az utolsó – rövid- meditáció
Zárókör
Leengedjük a talpainkból a földbe, amit nem viszünk magunkkal, és még egyszer felfényesítjük az aurát.